Kuitukankaat teollisuudelle

Spunbond-kuitukankaat

Spunbond-kuitukankaat (PP ja PET) ovat katkeamattomasta kuidusta valmistettuja lujia, moniin käyttökohteisiin soveltuvia materiaaleja, joita toimitamme rullamuodossa suorina tehdastoimituksina tai tarvittaessa jalostamme rullat pienemmiksi asiakkaan mittojen mukaan.

Spunbond-kuitukankaat (PP ja PET)

Spunbond-kuitukankaat (PP ja PET)

Spunlace-kuitukankaat

Spunlace-kuitukankaat ovat vesineulaamalla valmistettuja pehmeäpintaisia ja harsomaisia kuitukankaita, jotka soveltuvat pehmeytensä ja joustavuutensa ansiosta hyvin hygienia-, verhoilu- ja puhtaanapitotuotteisiin.

Spunlace-kuitukankaat

Mikrokuitukankaat

Mikrokuitukankaat ovat tekstiilimäisiä, pestäviä ja erittäin lujia vesineulattuja kuitukankaita. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ne soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin.

Mikrokuitukankaat

Huopakankaat

Huopakankaita on saatavana eri vahvuuksina ja käyttökohteen vaatimuksiin soveltuvina rakenteina.

Huopakankaat

Huopakankaiden käyttökohteina ovat esimerkiksi vuodevaatteet, patjat, eristekankaat, laminointipohjat ja suojavaatemateriaalit.

Kankaita on ominaisuuksiensa vuoksi helppo työstää, sillä kankaat ovat lujia, kestävät hyvin lämmönvaihteluita, eivät kärsi kosteudesta, kankaita voidaan ommella ja hitsata, rakenne ei purkaannu, UV-suojaus mahdollinen jne.

Kankaat toimitetaan rullamuodossa, tarvittaessa myös jalostamme rullat määrämittaan asiakkaan toivomuksen mukaan.

Dest Oy, Tampere Finland

© Dest Oy

AAA-luottoluokitus, Dest Oy 2022